WVB Vastgoed Onderhoudsbedrijven

WVB Vastgoed Onderhoudsbedrijven is sinds 1989 trend­setter in de vastgoedonderhoudsmarkt. Bij de branche-organisatie zijn ruim dertig van de grootste en meest vooraanstaande Nederlandse ondernemingen op het gebied van schilderwerk en vastgoedonderhoud aangesloten. Alle WVB-leden beschikken over VGO-keur, één van de criteria voor het lidmaatschap.

Koninklijke ondernemersorganisatie

Binnen de Fosag zijn wij aangesloten bij de Sectorvereniging Multifunctionele Vastgoedonderhoudsbedrijven (SMV). Deze sectorvereniging vertegenwoordigt de grotere bedrijven binnen FOSAG.. De vereniging telt momenteel 200 leden. Deze leden houden zich bezig met vastgoedonderhoud: naast schilderwerk ook bouwkundig onderhoud. Kortom, de ‘buitenschil’ van gebouwen.

Savantis

Lindhout investeert continue in innovatieve technieken en opleidingen. Hierbij wordt intensief samengewerkt met branche kenniscentrum Savantis.  

Vakcentrum Schilderen Zuid-West

Voor de beroepsopleiding schilderen in alle facetten van het schildersvak wordt nauw samengewerkt  met het Vakcentrum Schilderen Zuid-West, de regionale opleidingscentra (ROC's ) en kenniscentrum Savantis.

De Nederlandse Onderhouds Groep

De Nederlandse Onderhouds Groep (N.O.G.) bestaat uit 12 gerenommeerde bedrijven die nauw samenwerken op het gebied van gezamenlijke inkoop, kennisdeling en innovatie.

3M Folie

Lindhout Schildersbedrijf is partner / leverancier van 3M Folie. Met dit systeem worden elementen, zowel interieur als exterieur, bekleed met 3M Folie.

politiekeurmerk veilig wonen

Om een inbraak te voorkomen, kunt u bij Lindhout advies inwinnen  en een afspraak maken voor een preventieadvies. Er komt dan een preventieadviseur bij u langs om samen met u uw woning te bekijken

Lamikon®

Lamikon® is een netwerkorganisatie bestaande uit gerenommeerde totaalonderhoudsbedrijven en timmerfabrieken die zich als collectief inspannen om blijvend houtrotvrije en functionerende gevelelementen te realiseren waarbij de exploitatiekosten worden geminimaliseerd.