Beton en staalconservering

Naast onderhoud aan gebouwen ook expertise in industrieel onderhoud.

Voor deze specifieke tak van onderhoud geldt Lindhout als een gespecialiseerd bedrijf met een enorme ervaring. Het bijzondere eraan is de omvang van dergelijke projecten; het gaat vaak om hoge gebouwen en ingewikkelde industriële installaties. Dat betekent ook dat je verstand moet hebben van de geldende veiligheidseisen. Op het gebied van de gespecialiseerde conserveringsmiddelen en coatingsproducten heeft Lindhout ook de nodige knowhow.

Zowel bij regulier industrieel onderhoud als bij algehele onderhoudsstops is het belangrijk dat het onderhoudsbedrijf voldoende vakmensen kan inzetten om dergelijke klussen binnen de gegeven tijd te klaren.

De betonconservering vindt plaats aan utiliteitsbouw, zoals ziekenhuizen en aan woningbouw, zoals galerijflats. Lindhout heeft in de afgelopen dertig jaar uitgebreid ervaring opgedaan in betonconservering.

Omdat het gaat om complexe gebouwen en installaties en de veiligheid de eerste prioriteit heeft, moet je een goed plan van aanpak kunnen uitdenken. Daar heb je gespecialiseerde deskundigheid en veel ervaring voor nodig. Zoals Lindhout die heeft.


Meer weten over beton en of staalconservering? neem dan Opens internal link in current windowcontact met ons op.