Nieuwbouw en utiliteitsbouw

Meer dan schilderwerk

 

Naast schilderwerk van woningen en appartementen in de nieuwbouw, is Lindhout ook gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Want gaat het om de kwaliteit van het schilderwerk in de utiliteitsbouw, dan is Lindhout de aangewezen onderneming om zaken mee te doen.

Wij hebben uitgebreide ervaring met grootschalige utiliteitsbouw waarbij de logistiek en het efficiënt inzetten van de juiste ploeg mensen een doorslaggevende rol spelen. Onze capaciteit en manier van werken zijn zodanig dat wij ook grote projecten binnen een strak tijdschema kunnen afronden. Dan gaat het vaak om meer dan alleen schilderwerk; ook andere werkzaamheden die horen bij het afwerken van een vastgoedproject passen in het totale pakket dat wij kunnen verzorgen.

Wij hebben voor onszelf een kwaliteitsnorm gedefinieerd die de basis vormt om een project in de utiliteitsbouw uit te voeren. Zo'n project laat zich heel goed koppelen aan het PLANONDERHOUD ®. Dit garandeert de eigenaar en gebruiker van deze gebouwen voor wat betreft het onderhoud een zorgeloze tijd.

Overigens kan - als u dat wilt -Opens internal link in current window PLANONDERHOUD ® nog verder worden aangevuld met andere activiteiten dan die puur op het onderhoud van het vastgoed zijn gericht. Te denken valt aan dakbedekking, glasbewassing, zonwering en groenvoorziening. Het pakket waaruitOpens internal link in current window PLANONDERHOUD ® bestaat, is naadloos aan te passen aan wat u voor ogen staat.


Meer weten over Nieuwbouw en utiliteitsbouw? neem dan Opens internal link in current windowcontact met ons op.