Lindhout ontvangt Groene Pluim

Op dinsdag 23 mei j.l. heeft ons bedrijf, uit handen van wethouder Yvonne Kammeijer, de Groene Pluim ontvangen. De Groene Pluim is een prestigieuze prijs voor duurzaam ondernemen waarvoor bij ons eerst een grondige audit heeft plaats gevonden door een onafhankelijke jury. De Groene Pluim is een initiatief van BZW en ontstaan in West-Brabant om bedrijven te onderscheiden die behoren tot koplopers van MVO. Hiermee dragen zij bij aan het bereiken van de Global Goals die de VN heeft opgesteld in 2015.

 

De eindconclusie van het juryrapport is dan ook zeer lovend: "Volgens de accreditatiecommissie ziet Lindhout bijna als vanzelfsprekend de voordelen die duurzaam ondernemen kan bieden. Zowel strategisch als organisatorisch wordt het goed opgezet. De medewerkers zijn daarbij eveneens betrokken. MVO steekt daardoor duidelijk uit (en substantieel) boven wat andere MKB-bedrijven doen.

Concluderend is de accreditatiecommissie onder de indruk over de bedrijfsvoering en het functioneren van Lindhout B.V. Aan de accreditatie voor De Groene Pluim wordt met lof voldaan."

 

Wij zijn bijzonder trots met de behaalde trofee omdat dit het bewijs is dat wij ver vooruit lopen op deze ontwikkelingen.

Er is veel media aandacht geschonken aan deze prijs. De Bode Bergen op Zoom, Kijk op Bergen op Zoom.nl en Werktrends hebben er dan ook een mooi artikel over geschreven.

 

Klik op onderstaande links van Werktrends, Kijk op Bergen op Zoom en De Bode Bergen op Zoom

werktrends.nl/zie-zie-ziet

kijkopbergenopzoom.nl/nieuws/groene-pluim-voor-lindhout-schilder-vastgoedonderhoud.html

internetbode.nl/bergen-op-zoom/groene-pluim-firma-lindhout-311934