Lindhout wint Nationale SchildersVakprijs 2014!

Met trots kunnen wij u mededelen dat Lindhout winnaar is van de Nationale SchildersVakprijs 2014 voor het project stadsvilla Goes in de categorie nieuwbouw.

Persbericht:   

De Nationale SchildersVakprijs is een initiatief van Eisma Bouwmedia, uitgever van onder meer Eisma's Schildersblad, SchildersVak.nl en SchildersVakkrant. De prijs heeft tot doel de discussie over kwalitatief goed schilderwerk te bevorderen door bijzonder schilderwerk te belonen.

In de categorie Nieuwbouwschilderwerk won een particulier project van Lindhout schilder-vastgoedonderhoud uit Bergen op Zoom(met nevenvestigingen in Roosendaal, Goes en Terneuzen.

Het project werd uitgevoerd in opdracht van Sprangers Bouwbedrijf. Een stadsvilla in Goes moest zowel van binnen als van buiten 'dertiger jaren'- stijl uitstralen.

Volgens de jury schilderde Lindhout het hele pand van binnen en van buiten op zeldzaam hoog niveau. Binnen werden gerolde oppervlakken nagestreken met de kwast, om muren en kozijnen een ouder aanzien te geven. Aan de buitenzijde werd de woning traditioneel afgelakt.

Zie de website http://schildersvakprijs.nl  voor meer informatie en via deze link kunt u het winnende project bekijken: Video project stadsvilla Goes

 

Stadsvilla Goes