Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een veilig gevoel in eigen huis

In deze donkere periode slaan inbrekers vaker hun slag. De meeste inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Bij een slecht beveiligde woning weten zij binnen 30 seconden binnen te komen. Uit cijfers blijkt dat er jaarlijks in Nederland maar liefst 80.000 maal een inbraak gepleegd wordt in woningen. Om de kans op een inbraak aanzienlijk te verkleinen kunt u uw woning beveiligen tot het Politiekeurmerkniveau. Dit houdt in dat uw woning zodanig aangepast wordt dat de kans op een inbraak met 95% zal afnemen. U krijgt dan het Politiekeurmerkcertificaat Veilig Wonen.

Over het algemeen kan worden volstaan met het aanpassen van hang- en sluitwerk en door bijvoorbeeld het verlichten en het goed zichtbaar maken van uw woning. Natuurlijk is het ook mogelijk uw woning niet helemaal op het Politiekeurmerkniveau te laten brengen, maar te kiezen voor alleen wat kleinere aanpassingen.

Met het Politiekeurmerk krijgt u buiten een veiligere woning bij de meeste verzekeringsmaatschappijen een korting op de verzekeringspremie.

Om uw huis veiliger te maken en inbraak te voorkomen, kunt u contact met ons opnemen (tel.: 0164 236857, email: info@lindhout.nl) en een afspraak maken voor een preventieadvies. Onze preventieadviseur komt graag bij u langs om samen met u uw woning te bekijken en zodoende tot een passend advies te komen.